Αναέωσε η Κική Στρατηδάκη

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016



H Στρατιδάκη ανανέωσε και μίλησε στο Waterpolonews!

Παίκτρια του Τρίτωνα θα είναι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, η Κική Στρατιδάκη, καθώς η νεαρή φουνταριστή συμφώνησε με την ομάδα του Αμαρουσίου και θα αποτελέσει μια από τις βασικότερες μονάδες του συλλόγου, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Γιώργου Ιντζέ.
Ο άρτι αφιχθείς από τη Γαλλία, Ιντζές, υπολογίζει πολλά στην ταλαντούχα παίκτρια και αυτό ήταν κάτι που έπεισε την Στρατιδάκη να παραμείνει στον Τρίτωνα, την ώρα που ύστερα από τρία χρόνια στον σύλλογο, νιώθει την ομάδα σαν δεύτερη οικογένειά της.
Το Waterpolonews επικοινώνησε με την Χιώτισσα διεθνή παίκτρια, η οποία μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου:
«Ναι είναι αλήθεια ανανέωσα για ακόμη μια χρονιά τη συμφωνία μου με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια και για αυτό θεώρησα ότι επιθυμώ να παραμείνω εδώ. Μετά την αποχώρηση του κ. Τούρου, ήταν άγνωστο ποιος θα οδηγήσει την ομάδα στην επερχόμενη Α1 και σίγουρα όταν είδα ότι ένας τόσο αξιόλογος άνθρωπος, ο Γιώργος Ιντζές, θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, η απόφαση για εμένα έγινε πιο εύκολη, με αποτέλεσμα να ανανεώσω».
Για τους στόχους του Τρίτωνα ενόψει της σεζόν 2016-2017:



«Κάθε χρονιά στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην Α1 και πάντα προσπαθούμε για κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι αν η ομάδα ενισχυθεί με δύο – τρεις αθλήτριες, μπορεί να φτάσει σε υψηλότερα πράγματα».
Για το ότι την επερχόμενη σεζόν θα είναι από τις παλιότερες στην ομάδα της:
«Αποτελεί σίγουρα μεγάλη ευθύνη, αλλά θεωρώ ότι και στο παρελθόν έδινα το 100% και το ίδιο θα κάνω στο μέλλον. Είναι η 4η χρονιά μου στην Α1 γυναικών και θεωρώ ότι είμαι έτοιμη να προσφέρω και εγώ στην ομάδα μου, προκειμένου ο Τρίτωνας να πετύχει τους στόχους του, όντας μια καινούργια πλέον ομάδα, με νέο προπονητή».