ΜΠΑΜ ΤΡΙΤΩΝΑ ΜΕ AMY OLSEN!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΠΑΜ ΤΡΙΤΩΝΑ ΜΕ AMY OLSEN!
Από thodorisd -
Σεπ 27, 2016
Μεταγραφικό μπαμ από την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Τρίτωνα Αμαρουσίου, καθώς συμφώνησε και θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας των Βορείων Προαστίων η Αμερικανίδα Amy Olsen. Είναι μια αθλήτρια με σπουδαίες περγαμηνές και σημαντικές διακρίσεις στην καριέρα της που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην φετινή προσπάθεια του Τρίτωνα.
Πρόκειται για μια παίκτρια την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Ιντζές, προπονητής της ομάδας του Αμαρουσίου, από το πέρασμά του από την Νις, αφού η αθλήτρια αγωνιζόταν στην Ανζέ με την οποία είχε εκπληκτικές επιδόσεις. Η Amy Olsen αποτελεί την κορυφαία σκόρερ των δύο τελευταίων ετών στην Γαλλία αθροιστικά (87 γκολ σε δύο σεζόν). Και τις δύο χρονιές ήταν δεύτερη σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος με 41 (2014-2015) και 46 γκολ αντίστοιχα (2015-2016), βρισκόμενη πίσω από την Έλενα Φαρμάκη (43 γκολ) την μία χρονιά και την Μάγδα Τζίμα (47 γκολ) την άλλη.
Η καριέρα της με την ομάδα των IONA Gaels (πανεπιστημιακή ομάδα) ήταν εκπληκτική στο πρωτάθλημα MAAC (Metro Atlantic Athletic Conference) αφού έχει σκοράρει 107 γκολ, ενώ έγινε η πρώτη παίκτρια στην ιστορία του MAAC που σκόραρε σε δύο σεζόν περισσότερα από 100 γκολ.

Πηγή pisina net