ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΤΡΙΤΩΝ Α.Ο. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017





Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Τρίτωνας Αμαρουσίου, στο κυλικείο του κολυμβητηρίου Αμαρουσίου.
Επί την ευκαιρία της γιορτής, παρουσιάστηκε στους παρευρισκόμενους το νέο ΔΣ του ομίλου. Η γιορτή ξεκίνησε με της ευλογίες της εκκλησίας για ευτυχισμένο και γεμάτο επιτυχίες 2017 και στην συνέχεια τον λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλόγου κα Αναστασία Μέτσιου, η οποία παρουσίασε το ΔΣ όπως προαναφέραμε και έκοψε την πίτα.
Αμέσως μετά την κοπή, βραβεύτηκαν όλα τα μικρά παιδιά των ακαδημιών πόλο αγόρια και κορίτσια, ο κολυμβητής Ορέστης-Μαρίνος Κούρογλου, ενώ παρουσιάστηκαν και οι μεγάλες ομάδες του συλλόγου, αρχικά η γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Α κατηγορία και έχει ως στόχο την παραμονή και στην συνέχεια η ανδρική ομάδα που συμμετέχει στον πρωτάθλημα της Β εθνικής και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της σε έναν περίπου μήνα.
Στην  εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από του αθλητές του συλλόγου και τους γονείς τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η Αντιδήμαρχος αθλητισμού  κ. Ρένα Χαλιώτη, οι Δημοτικοί σύμβουλοι:  Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτριος Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης  και Ελευθέριος Μαγιάκης. Επίσης παρών ήταν και ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης κ. Βασίλειος Μπούρας.
Η Αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη,  εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη και απευθύνοντας χαιρετισμό, εξέφρασε την ικανοποίηση του Δημάρχου για την πορεία του Τρίτωνα και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου στο σύλλογο.